Materialen

De betrouwbare standaard

Onze zonnepanelen

Wij geven vooraf vakkundig advies.

In de keuze van onze zonnepanelen kiezen wij voor de sterkste vermogens, met strakste uiterlijk én in de beste prijsklasse. We stellen jullie voor aan de twee standaard panelen die wij uit voorraad voeren: Het beste prijs-kwaliteits paneel met Recom, of het beste oppervlakte-vermogens paneel met Jinko. Wij zijn ook bekend met andere merken panelen, zoals SunPower, Longi, JASolar en nog vele andere. Deze panelen houden die niet op voorraad.

RECOM

De betrouwbare standaard

Greenworld heeft in 2021 een overeenkomst gesloten met de CEO’s van het Franse RECOM. Dit betrouwbare Tier1 paneel is van Franse komaf. Zij brengen voor Greenworld op maat geproduceerde, perfect zwart afgewerkte panelen in het sterkste vermogen. Dit is jouw keuze voor hét paneel met de scherpste prijs/kwaliteit verhouding. De panelen zijn goed voorradig en volop beschikbaar, nu verkrijgbaar in vermogens tot zelfs 470Wp. Voor meer informatie klik hier.

Jinko

Hoge opbrengst panelen

Jinko is één van top 5 grootste producenten ter wereld. In 2021 kwam Jinko met het beroemde N-type paneel, wat momenteel de standaard is voor hoogste opbrengst per oppervlak. Ze hebben in totaal 7 records gebroken voor hoogste opbrengst per oppervlak, lees hier meer. Jinko wordt door Greenworld toegepast op daken waar krappe ruimte optimaal gebruikt moet worden. De panelen zijn goed voorradig en verkrijgbaar in vermogen van 430Wp panelen. Voor meer informatie klik hier.

Sunpower

De High-end panelen

Sunpower is de top in zonnepanelen, met een prijskaartje. Al jarenlang behaalt deze producent steevast de top van de belangrijkste internationale test van 200 zonnepanelen: de Photon test. Voor dit product betaalt u een meerprijs van ongeveer 300%, maar daarmee heeft u topkwaliteit panelen met garanties tot wel 40 jaar! Voor meer informatie klik hier. Let op: Sunpower is niet standaard voorradig bij ons, en niet altijd goed leverbaar.

Interesse? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze omvormers

Het eerste waar je aan denkt bij een zonneinstallatie zijn de zonnepanelen, maar vergeet niet je ook op omvormers te oriënteren. Waar zonnepanelen een relatief simpel stukje techniek is met minimale slijtage, is je omvormer het kloppende hart van je systeem dat alle dagen hard moet werken. De omvormer bepaalt je uiteindelijke rendement. De omvormer bepaalt de brandveiligheid van je systeem. De omvormer bepaalt het niveau service dat je installateur kan bieden. Bovendien geldt voor de omvormer dat het slijtende deel is van je installatie. Bezuinig je op de omvormer, zul je later opnieuw moeten investeren in vervanging: goedkoop is duurkoop. Wij werken voornamelijk met Enphase micro-omvormers, maar kunnen ook adviseren op en werken met andere standaarden uit de huidige solar markt zoals SolarEdge of SMA.

Enphase

Enphase is dé internationale marktleider als het gaat om micro-omvormers. In dit micro-omvormersysteem is niet er één omvormer, maar krijgt elk paneel een kleine omvormer. Dit brengt dezelfde onafhankelijk als het Solaredge systeem, maar geeft ook een aantal unieke voordelen. Bekijk hier de uitleg van de fabrikant zelf.

U kunt de materialen ook zelf komen bekijken in onze werkplaats in Maasbree, Limburg.

SolarEdge

SolarEdge is de marktleider in de optimizers. Het SolarEdge systeem is een omvormersysteem bestaande uit optimizers per paneel plus een omvormer. Het SolarEdge systeem leidt tot meer opbrengst doordat alle panelen onafhankelijk gaan werken. De voordelen van SolarEdge zijn:

SMA

Het Duitse SMA is de grootste producent van omvormers. SMA bestaat al meer dan 40 jaar en heeft zich neergezet als gerenommeerd merk op het gebied van energievoorzieningen en omvormers. De voordelen van SMA omvormers zijn:

Interesse? Bekijk onze referenties

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.