Over ons

Greenworld

Play Video

Vakmanschap

Door jarenlang elke installatie weer te werken aan een kwalitatief eindresultaat hebben wij veel ervaring opgedaan. En die ervaring vertaald zich in vakmanschap.

Vakmanschap betekent voor ons het veilig installeren van een nette installatie die jarenlang zorgeloos stroom op zal wekken. Maar vakmanschap begint voor ons ook al bij het begrijpen van de wensen van de klant. Want elke wens is uniek, en daarom is geen installatie hetzelfde. Bekijk  voorbeelden van onze installaties bij projecten.

Limburgs familiebedrijf

Het succes van Greenworld is te danken aan de gemeenschap waarin wij gevestigd zijn. Onze klanten gaven ons keer op keer het vertrouwen om hun systeem te mogen maken. Omdat wij ons bestaan aan tevreden klanten te danken hebben weten wij dat elke handdruk tot akkoord een opdracht is om opnieuw te werken om iemand 100% tevreden te maken.

Greenworld is begonnen in 2011 door Wiel Joosten en opgericht in Maasbree. Broer Hans, schoonbroer Hay en zoon Boy haakten aan, en samen ontwikkelden wij het bedrijf in de opkomende sector van de zonnepanelen. Vanaf 2020 staan zoons Boy, Tonny en Paul aan het roer om het bedrijf voort te zetten.

Levenslang betrokken

Onze klanten kiezen voor ons omdat ze kiezen voor zekerheid. De zekerheid van jarenlang zorgeloos besparen op de energierekening. De sector wemelt namelijk van bedrijven ver weg die snel geld willen maken en die – als er dan ooit iets mis is – nooit meer de telefoon opnemen. Wij geloven dat dit anders moet. Wij blijven betrokken bij een klant en het systeem, ook nadat de factuur is betaald.

Zorgeloos besparen betekent voor ons namelijk dat je je niet hoeft af te vragen of alles nog wel goed werkt. Onze service monteurs checken namelijk elke dag of er geen storingen. En is er dan toch iets aan de hand? Dan maken we gewoon een afspraak te maken om het te komen oplossen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.