Over ons

Greenworld

Play Video

Vakmanschap

Door jarenlang elke installatie weer te werken aan een kwalitatief hoogstaand eindresultaat hebben wij veel ervaring opgedaan. En die ervaring vertaald zich in vakmanschap.

Vakmanschap betekent voor ons het veilig installeren van een nette installatie die jarenlang zorgeloos stroom op zal wekken. Maar vakmanschap begint voor ons ook al bij het begrijpen van de wensen van de klant. Want elke wens is uniek, en daarom is geen installatie hetzelfde. Bekijk  voorbeelden van onze installaties bij projecten.

Limburgs familiebedrijf

Het succes van Greenworld is te danken aan de gemeenschap waarin wij gevestigd zijn. Onze klanten gaven ons keer op keer het vertrouwen om hun systeem te mogen maken. Omdat wij ons bestaan aan tevreden klanten te danken hebben weten wij dat elke handdruk tot akkoord een opdracht is om opnieuw te werken om iemand 100% tevreden te maken.

Greenworld is begonnen in 2011 door Wiel Joosten en opgericht in Maasbree. Samen met zijn gezin en familie ontwikkelde wij het bedrijf in de opkomende sector van zonnepanelen. Vanaf 2020 staan zoons Boy en Tonny aan het roer en zijn er geruime ervaringen met warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen opgedaan. Greenworld is klaar voor de toekomst.

Levenslang betrokken

Onze klanten kiezen voor ons omdat ze kiezen voor zekerheid. De zekerheid van jarenlang zorgeloos besparen op de energierekening. De sector wemelt namelijk van bedrijven ver weg die snel geld willen maken en die – als er dan ooit iets mis is – nooit meer de telefoon opnemen. Wij geloven dat dit anders moet. Wij blijven betrokken bij een klant en het systeem, ook nadat de factuur is betaald.

Zorgeloos besparen betekent voor ons namelijk dat je je niet hoeft af te vragen of alles nog wel goed werkt. Onze service monteurs checken namelijk elke dag of er geen storingen zijn. En is er dan toch iets aan de hand? Dan maken we gewoon een afspraak om het te komen oplossen.